Hot topics 

 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

 • Iako postoji bezbroj varijacija Lunarne dijete, sve se baziraju na pročišćavanju organizma pomoću tečnosti nekoliko dana mesečno ili u vreme punog ili mladog Meseca.

 • Ako nova faza počinje usred dana, možete da jedete štagod želite sve do tog minuta, a onda počinje režim koji traje 24 sata, navode stručnjaci sa portalaMoon Connection.

 • Mesec utiče na vodu u vašem telui trebao bi pomoći u detoksikaciji i mršavljenu.Štoviše tečnosti tada pijete, Mesec će jače uticati na vas i izbaciti suvišnu vodu iz organizma.

 • Fanovi ove dete tvrde da Mesec ima isti gravitacioni uticaj na vodu u telu kao i na vodu u okeanima.

PODELITE SA DRUGIMA


KLJUČNE REČI

Sve vesti

foto: stil.kurir.rs Ova dijeta je poznata i kao "Vukodlak dijeta" i bazira se na ideji da Mesec utiče na vodu u našem organizmu na isti način kao što utiče na plimu i oseku u okeanima, pa tako može da pomogne prilikom mršavljenja. Neki nutricionisti kažu da pomoću...

   ·   pre 3 Godine -29 Mesec  ·   

www.pressonline.rs

Ova dijeta je poznata i kao"Vukodlak dijeta"i bazira se na ideji daMesecutiče na vodu u našem organizmu na isti način kao što utiče naplimu i osekuu okeanima, pa tako može da pomogneprilikom mršavljenja. Neki nutricionisti kažu da pomoću ove dijete možete da izgubite...

   ·   pre 3 Godine -29 Mesec  ·   

stil.kurir-info.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Fitnes

  Žena

  TV Program | Gledajte sada

  Ne postoji program za danas

  Naslovne strane