Hot topics 

 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

Zaključak: • stoni ili prirodni šećer je bolji za opšte zdravlje • veštački zaslađivači su najbolji za nekoga ko želi da smrša • o prirodnom šećeru ima više podataka o dugoročnoj bezbednosti nego o veštačkim zaslađivačima Težak izbor u delu kafeterije gde se dodaju mleko i šećer: da li da izaberete žutu ili roze kesicu sa veštačkim zaslađivačem, znajući da ima nula kalorija ali da možda sadrži štetne hemijske sastojke? Ili belu kesicu sa prirodnim belim šećerom zato što je, pa, prirodan? Verovali ili ne, u ovu raspravu se redovno upuštaju zaluđenici za nutricionizam i mršavljenje. Iako situacija u kafeteriji ne deluje mnogo rizično, izbor između običnog ili dijetalnog gaziranog napitka se brzo nameće samo po sebi. Za običan šećer se pretpostavlja da je celovitiji pošto nije napravljen u laboratoriji, ali sa toliko zdravstvenih pitanja koja se povezuju sa konzumiranjem šećera, nije čudo što ga se neki ljudi boje. S druge strane...

   ·   pre 2 Godine -22 Mesec  ·   

www.svevesti.com

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Fitnes

    Žena

    TV Program | Gledajte sada

    Ne postoji program za danas

    Naslovne strane