Hot topics 

 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

 • „Švedska dijeta” odnosno LCHF način ishrane postao je popularan u čitavom svetu.

 • Švedsko veće je dve godine sprovodilo istraživanje o ovom načinu ishrane i došlo do zaključka da je ovaj režim ne samo potpuno bezbedan, već i veoma zdrav.

 • Dijeta se drugačije naziva i „Švedska dijeta” jer su upravo Šveđani prvi prihavtili LCHF pravila i dosta ih koriste u svakodnevnom životu.

 • Ova dijeta vam daje mogućnost da i dalje uživate u nekima od svojih omiljenih poslastica, koje su kod drugih dijeta redovno zabranjene, a da i pored toga smanjite telesnu masu.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Švedsko veće je dve godine sprovodilo istraživanje o ovom načinu ishrane i došlo do zaključka da je ovaj režim ne samo potpuno bezbedan, već i veoma zdrav. Ova dijeta vam daje mogućnost da i dalje uživate u nekima od svojih omiljenih poslastica, koje su kod drugih...

   ·   pre 3 Godine -18 Mesec  ·   

www.nadlanu.com

„Švedska dijeta” odnosno LCHF način ishrane postao je popularan u čitavom svetu. Ovaj režim ishrane, kao što i sam naziv kaže (low carb, hight fat) propagira smanjeni unos ugljenihhidrata, a akcenat stavlja na masti i proteine. Dijeta se drugačije naziva i „Švedska...

   ·   pre 3 Godine -18 Mesec  ·   

www.kurir-info.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Fitnes

  Žena

  TV Program | Gledajte sada

  Ne postoji program za danas

  Naslovne strane