Hot topics 

 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

Ali, kao i avokado, s kojim se takođe preporučuje da budemo umereni, pileća kožica sadrži nezasićene masti koje su korisne za srce. One pomažu u snižavanju visokog krvnog pritiska i lošeg holesterola, a regulišu i hormone, piše Stvar ukusa. Nema razlike u kalorijama Porcija piletine s kožom ima samo 50 kalorija više od porcije kojoj ste skinuli kožicu. Stoga, nema razloga da je izbegavate zbog bojazni da ćete uneti previše kalorija ili se ugojiti. Aromatična je Meso koje ima kožicu ne morate dodatno da solite da bi bilo ukusnije. To je dobra stvar, jer je važno izbegavati konzumiranje previše soli, koja ima negativan učinak na zdravlje. Sprečava upijanje ulja Кad piletinu pripremate na visokoj temperaturi, ona može da upije puno ulja. Кožica je tu kao barijera, odnosno sve ulje ostaje u kožici, pa ga meso ne upija. Ako ipak izbegavate da jedete pileću kožicu, skinite je s mesa tek u tanjiru, a ne pre pečenja ili...

   ·   pre 19 dana 1 sat  ·   

www.b92.net

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

Kategorija: Fitnes

Žena

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane