Hot topics 

BEOGRAD ROĐEN

 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Zlatni beočug za trajan doprinos kulturi uručen je Jasmini Ani, ansamblu Tamburica 5, Momčilu Bajagiću Bajagi, Branislavu Veljkoviću, Mihailu Vukobratoviću, Radivoju Mikiću.

  • Ovako je pesnik Rajko Petrov Nogo, u ime svih laureata, besedio u četvrtak u Narodnom pozorištu povodom uručenja tradicionalnih priznanja Zlatni beočug, koje dodeljuje Kulturno-prosvetna zajednica Beograda.

  • Prvo se visoka književnost izjednačava sa trivijalnom, zatim se trivijalna književnost stavlja u centar a vrhunska na margine.

  • jA nagrada Kulturno-prosvetne zajednice Beograda pripala je akciji Negujmo srpski jezik, Sekretarijatu za kulturu grada Beograda, Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i Biblioteci grada Beograda.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

VAMA je poznata organizovana rabota u današnjoj kulturi. Prvo se visoka književnost izjednačava sa trivijalnom, zatim se trivijalna književnost stavlja u centar a vrhunska na margine. Slična situacija je i u ostalim umetnostima. To menja svest i identitet. Zlatni...

   ·   pre 3 Godine -26 Mesec  ·   

www.novosti.rs

14. April. 2016 | 16:34, Izvor : Studio B, Komentari: 0 U Narodnom pozorištu, Kulturno prosvetna zajednica Beograda po 45. put uručila je Zlatni Beočug za trajan doprinos kulturi Beograda. Nagrade za ćivotno delo pripale su trubaču i kompozitoru Dušanu Gojkoviću i...

   ·   pre 3 Godine -26 Mesec  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Pozorište

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane