Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
×

Пратите Palo.rs на Facebook

NOVOSADSKA Barbika Nataša Bekvalac pohvalila se danas na "Instagramu" da će uskoro objaviti novi duet sa koleginicom Eminom Jahović. Reč je o kompoziciji pod nazivom "Muško više ne mogu", koja govori o bračnim brodolomima koje su preživele. - Emina, hvala na ovoj pesmi, hvala na ovom tekstu, hvala na ovoj priči. Ovo mi je tako trebalo... Za dušu - napisala je Bekvalčeva, uz zajedničku fotografiju sa novopazarskom Penelope Kruz. PROČITAJTE I:"LIMUNADA" ZA PUBLIKU: Eminin i Miličin hit u predstavi "San letnje noći" Ovo je drugi put da Nataša i Emina sarađuju. Prvi put su ukrstile glasove pre pet godina, kada su snimile hit "Gospodine".

   ·   pre 7 dana 18 sati  ·   

www.novosti.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

NOVOSADSKA Barbika Nataša Bekvalac pohvalila se danas na "Instagramu" da će uskoro objaviti novi duet sa koleginicom Eminom Jahović. Reč je o kompoziciji pod nazivom "Muško više ne mogu", koja govori o bračnim brodolomima koje su preživele. - Emina, hvala na ovoj...

   ·   pre 7 dana 18 sati  ·   

www.novosti.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

Kategorija: Muzika

Zabava

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane