×

Пратите Palo.rs на Facebook

 • Osnivač manifestacije i autor Ustava Pesničke Republike je književnik i direktor BKC-aRadovan Vlahović, a članovi vlade dr Zoran đerić, Franja Petrinović, Goran Ibrajter, Senka Vlahović Filipov i Jovan Gvero.

 • Манифестација је проистекла из Европског фејсбук песничког фестивала који Банатски културни центар традиционално организује на Салону књиге у сарадњи са Новосадским сајмом.

 • Pesnici su, kako je navedeno u saopštenju Banatskog kulturnog centra, došli iz 43 grada iz Srbije i regiona, a za predsednika je imenovan pesnik Simon Grabovac.

 • Pesnička Republika izdavala je pasoš i državljanstvo svakom pesniku koji je nastupao na manifestaciji u Novom Miloševu i svi su upisani u Knjigu državljana Pesničke Republike.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Pesnici su, kako je navedeno u saopštenju Banatskog kulturnog centra, došli iz 43 grada iz Srbije i regiona, a za predsednika je imenovan pesnik Simon Grabovac. Osnivač manifestacije i autor Ustava "Pesničke Republike" je književnik i direktor BKC-aRadovan Vlahović...

   ·   pre 2 Godine 4 Meseci  ·   

www.b92.net

Манифестација је проистекла из Европског фејсбук песничког фестивала који Банатски културни центар традиционално организује на Салону књиге у сарадњи са Новосадским сајмом. Овај фестивал окупио је у стварном и виртуалном свету око 3000 песника за 7 година. Банатско...

   ·   pre 2 Godine 4 Meseci  ·   

www.rtv.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Muzika

  Zabava

  TV Program | Gledajte sada

  Ne postoji program za danas

  Naslovne strane