×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Ceremonijalni deo ulepšaće modna revija San letnje noći mlade i perspektivne kreatorke Nataše LutkArt.

  • Jedno od najpoznatijih muzičkih dela svih vremena odjeknuće sa Trga slobode večeras u 21 čas, čime će zvanično početi najuzbudljiviji deo Youth Fair 2015.

  • Youth Fair 2015 je pripremio još dve atrakcije, danas će na Trgu slobode ispred Vojvođanske banke biti održana revija atraktivnih pravljenja koktela - BarmeNS flairtending show 2015.

  • Kao vrlo bitnu organizatori su najavili i panel diskusiju Omladinske prestonice Evrope kao model brendiranja destinacije koja će se održati u SKC „Fabrika“ drugog dana sajma.

PODELITE SA DRUGIMA


KLJUČNE REČI

Sve vesti

Manifestacija će i ove godine na Trgu slobode imati sajamski - izložbeni deo, gde će se predstaviti najatraktivnije omladinske destinacije Balkana, kao i panel-diskusiju "Omladinske prestonice Evrope kao model brendiranja destinacije" koja će se održati u SKC...

   ·   pre 3 Godine -22 Mesec  ·   

Foto:Tanjug NOVI SAD - Izvedbom kantate "Karmina Burana" Krla Orfa sutra će u Novom Sadu biti otvoren Regionalni sajam omladinskog turizma - YOUTH FAIR, koji ove godine beleži svoje četvrto izdanje, a čiji su organizatori Exit tim i Turistička organizacija Grada...

   ·   pre 3 Godine -22 Mesec  ·   

www.pressonline.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Muzika

Zabava

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane