×

Пратите Palo.rs на Facebook

 • Prvi hornista Berlinske filharmonije, Štefan Dor, nastupiće u petak u Kolarčevoj zadužbini sa Beogradskom filharmonijom pod upravom Uroša Lajovica, u okviru ciklusa Za početnike.

 • 2 Riharda Štrausa, na repertoaru će biti dela Betovena i Bizea.

 • Bio je prva horna u vodećim orkestrima sveta, a već više od dve decenije je prvi hornista Berlinske filharmonije, u sekciji koja se smatra najboljom na svetu.

 • Dirigent Uroš Lajovic sa orkestrom Beogradske filharmonije izvešće Betovenovu uvertiru Leonora, kao i Prvu simfoniju Bizea.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Foto:B92.net Štefan Dor je jedan od najpriznatijih svetskih hornista. Bio je prva horna u vodećim orkestrima sveta, a već više od dve decenije je prvi hornista Berlinske filharmonije, u sekciji koja se smatra najboljom na svetu. Čuveni hornista, pođednako tražen kao...

   ·   pre 2 Meseci 6 dana  ·   

www.pressonline.rs

Štefan Dor je jedan od najpriznatijih svetskih hornista. Bio je prva horna u vodećim orkestrima sveta, a već više od dve decenije je prvi hornista Berlinske filharmonije, u sekciji koja se smatra najboljom na svetu. Čuveni hornista, pođednako tražen kao solista i kao...

   ·   pre 2 Meseci 6 dana  ·   

www.b92.net

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Uncategorized

Uncategorized

  TV Program | Gledajte sada

  RTV 2
  04:32
  Emisija na mađarskom
  Ostalo
  Viasat History
  04:15
  101 čovek koji je izgradio XX vek
  Ostalo
  HTV1
  04:14
  Ritam ljeta
  Ostalo

  Naslovne strane