×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Aleksandar Vučić je za ubistvo Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, rekao da je uvezeno iz jedne od bivših jugoslovenskih republika.

  • Александар Вучић је за убиство Александра Станковића, познатијег као Сале Мутави, рекао да је увезено из једне од бивших југословенских република.

  • Премијер је, у разговору за Телевизију Прва, оценио да је убиство извршено на најозбиљнији начин и да чека да му Небојша Стефановић поднесе извештај.

  • On je ocenio da je ubistvo izvršeno na najozbiljniji način i da čeka da mu Nebojša Stefanović podnese izveštaj, uz ocenu da su dovedena lica sa strane da haraju Beogradom.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Aleksandar Vučić je za ubistvo Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, rekao da je "uvezeno" iz jedne od bivših jugoslovenskih republika. Premijer je, u razgovoru za Televiziju Prva, ocenio da je ubistvo izvršeno na najozbiljniji način i da čeka da mu...

   ·   pre 2 Godine -21 Mesec  ·   

Александар Вучић је за убиство Александра Станковића, познатијег као Сале Мутави, рекао да је "увезено" из једне од бивших југословенских република. Премијер је, у разговору за Телевизију Прва, оценио да је убиство извршено на најозбиљнији начин и да чека да му...

   ·   pre 2 Godine -21 Mesec  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Uncategorized

Uncategorized

    TV Program | Gledajte sada

    Ne postoji program za danas

    Naslovne strane