×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Požar iznad Hidroelektrane Salakovac kod Mostara i dalje je aktivan, dok je vatra iznad Blagaja stavljena pod kontrolu, navodi se u izveštaju Federalne uprave Civilne zaštite.

  • Mostarski vatrogasci intervenisali su na gašenju trave i niskog rastinja u Sretnicama, Sutini, Rodoču i naseljima Bafo i Severni Logor, dok su u Ulici Hamida Vuka gasili vatru na automobilu.

  • Na području Mostara, Čapljine, Stoca i Konjica zabeleženo je više požara, saopšteno je iz Operativnog centra civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije.

  • Od jutarnjih sati dvadesetak vatrogasaca radi na saniranju tog požara, rekao je predsednik DVD-a Klis Miroslav Boban.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Svetske vesti - Nedelja 19.07.2015 - 15:42 U požarima iznad Trogira i severno od Splita u noći između subote i nedelje izgorelo je oko 370 hektara trave, niskog rastinja i borove šume. vatrogasci imaju pune ruke posla FOTO: Srećko Niketić / Cropix Vatrogasci rade...

   ·   pre 3 Godine -18 Mesec  ·   

www.okradio.rs

Požar iznad Hidroelektrane "Salakovac" kod Mostara i dalje je aktivan, dok je vatra iznad Blagaja stavljena pod kontrolu, navodi se u izveštaju Federalne uprave Civilne zaštite. Iznad Hidroelektrane "Salakovac" gori niska šuma i rastinje na nepristupačnom terenu.

   ·   pre 3 Godine -18 Mesec  ·   

U požarima iznad Trogira i severno od Splita tokom noći je izgorelo oko 370 hektara trave, niskog rastinja i borove šume. Vatrogasci rade na saniranju požara i sprečavaju njihovo širenje. Zamenik načelnika DVD Kaštela Špiro Radonić rekao je Hini da oko 40 vatrogasaca...

   ·   pre 3 Godine -18 Mesec  ·   

Na području Mostara, vatrogasci su intervenisali u Sretnicama gde je gorela trava i nisko rastinje i u Malom Polju (iznad Blagaja) gde je gorela šuma. Požar je, takođe, registrovan u Sutini, Bafo naselju i u Rodoču gde je gorela trava i nisko raslinje, dok je u ul.

   ·   pre 3 Godine -18 Mesec  ·   

www.b92.net

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Uncategorized

Uncategorized

    TV Program | Gledajte sada

    Ne postoji program za danas

    Naslovne strane