Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
×

Пратите Palo.rs на Facebook

Кит дугачак осам метара, млада женка, у понедељак је примећена како плива Темзом, да би у уторак било пронађено њено беживотно тело у плиткој води испод главног моста у Гринхиту у Кенту. Научници из Зоолошког друштва лондонског програма истраживања китова, које је спровело детаљан обдукцијски преглед, рекли су да су пронашли велику рану на доњој страни главе. „Мишљење тима је било да је повреда највероватније уследила након што је кита ударио брод и сматра се да је то примарни узрок смрти“, изјавио је Роб Девил, пројектни менаџер Зоолошког друштва. „Највероватније је кит ударен ван Темзе и, када је уочен да плива Темзом почетком недеље, већ је имао повреде“, додао је Девил.

   ·   pre 10 dana 11 sati  ·   

www.rts.rs

PODELITE SA DRUGIMA


KLJUČNE REČI

Sve vesti

Kit dugačak osam metara, mlada ženka, u ponedeljak je primećena kako pliva Temzom, da bi u utorak bilo pronađeno njeno beživotno telo u plitkoj vodi ispod glavnog mosta u Grinhitu u Kentu. Naučnici iz Zoološkog društva londonskog programa istraživanja kitova, koje je...

   ·   pre 10 dana 11 sati  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

  Kategorija: Uncategorized

  Uncategorized

   TV Program | Gledajte sada

   Ne postoji program za danas

   Naslovne strane