Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
×

Пратите Palo.rs на Facebook

BEOGRAD /ATINA - Okočana je uzbuna ispred Ambasade Sebije u Atini gde je danas posle podneva nađen sumnjiv kofer. Ekipa policijskih pirotehničara je otvorila kofer i utvrdila da su u njemu samo papiri, preneo je atinski list "Iefimerida" na svom sajtu. Policija je osoblje Ambasade tokom uzbune iz bezbednosnih razloga poslala na krovu zgrade. Takođe, bio je blokiran deo ulice Vasilisis Sofijas, u kojoj se ambasada nalazi.

   ·   pre 11 dana 10 sati  ·   

www.novosti.rs

PODELITE SA DRUGIMA


KLJUČNE REČI

Sve vesti

Okočana je uzbuna ispred Ambasade Sebije u Atini gde je danas posle podneva nađen sumnjiv kofer. Ekipa policijskih pirotehničara je otvorila kofer i utvrdila da su u njemu samo papiri, preneo je atinski list "Iefimerida" na svom sajtu. Policija je osoblje Ambasade...

   ·   pre 11 dana 9 sati  ·   

www.novimagazin.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

Kategorija: Uncategorized

Uncategorized

    TV Program | Gledajte sada

    Ne postoji program za danas

    Naslovne strane