Hot topics 

 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

 • Čak i uz sve sate koji se provedu na Fejsbuku svaki dan, čini se da u poslednje vreme aplikacija troši bateriju sa ajfon telefona brže nego što je to normalno.

 • Kako navode mnogi korisnici, novi meni baterije u iOS 9 platformi koji izlistava korišćenje baterije po aplikacijama, potvrđuje da Fejsbuk koristi više baterije nego što bi to trebalo.

 • Prvi problem se odnosi na CPU spin u mrežnom kodu, dok se drugi problem odnosi na način na koji Fejsbuk upravlja audio reprodukcijom.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Čak i uz sve sate koji se provedu na Fejsbuku svaki dan, čini se da u poslednje vreme aplikacija troši bateriju sa ajfon telefona brže nego što je to normalno. Kako navode mnogi korisnici, novi meni baterije u iOS 9 platformi koji izlistava korišćenje baterije po...

   ·   pre 3 Godine -20 Mesec  ·   

www.blic.rs

Kako navode mnogi korisnici, novi meni baterije u iOS 9 platformi koji izlistava korišćenje baterije po aplikacijama, potvrđuje da Facebook koristi više baterije nego što bi to trebalo. Kompanija je sada priznala ovaj problem poručivši da su pronašli nekoliko...

   ·   pre 3 Godine -20 Mesec  ·   

www.b92.net

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: IT

  Tehnologija

  TV Program | Gledajte sada

  Ne postoji program za danas

  Naslovne strane