×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Топли ветрови, наиме, изазвали су топљење великих делова Арктичког океана, што је довело до одвајања енормног броја ледених плоча од главне масе, показало је истраживање НАСА о климатским истраживањима.

  • Као резултат овог циклона, количина леда у Барентсовом и Карском мору смањена је за 10 посто, а руб леда помакао се на север, рекла је Линет Боисверт, ауторка НАСА студије.

  • Topli vetrovi, naime, izazvali su topljenje velikih delova Arktičkog okeana, što je dovelo do odvajanja enormnog broja ledenih ploča od glavne mase, pokazalo je istraživanje NASA o klimatskim istraživanjima.

  • У годинама које следе, ако зима почне у старту с тањим ледом, отапања би могла бити и већа, рекао је Алек Пети из НАСА Goddard Space Flight центра.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

foto: blic.rs Topli vetrovi, naime, izazvali su topljenje velikih delova Arktičkog okeana, što je dovelo do odvajanja enormnog broja ledenih ploča od glavne mase, pokazalo je istraživanje NASA o klimatskim istraživanjima. Neuobičajeno topla oluja dogodila u doba...

   ·   pre 2 Godine -23 Mesec  ·   

www.pressonline.rs

Топли ветрови, наиме, изазвали су топљење великих делова Арктичког океана, што је довело до одвајања енормног броја ледених плоча од главне масе, показало је истраживање НАСА о климатским истраживањима. Неуобичајено топла олуја догодила у доба године када се лед у...

   ·   pre 2 Godine -23 Mesec  ·   

www.rtv.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Svet

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane