×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Predsednik Francuske Fransoa Oland posetio je danas francuske vojnike u Iraku i poručio im da svojom borbom protiv Islamske države u toj zemlji pomažu sprečavanju terorizma kod kuće.

  • Предузимање акција против тероризма овде у Ираку је превенција тероризма и у нашој властитој земљи, рекао је Оланд.

  • Oland je to rekao francuskim vojnicima koji u Iraku obučavaju iračke specijalne snage.

  • Preduzimanje akcija protiv terorizma ovde u Iraku je takođe sprečavanje terorističkih dela na našoj teritoriji, rekao je Oland u bazi iračke elitne protivterorističke jedinice blizu Bagdada.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Predsednik Francuske Fransoa Oland posetio je danas francuske vojnike u Iraku i poručio im da svojom borbom protiv Islamske države u toj zemlji pomažu sprečavanju terorizma kod kuće. "Preduzimanje akcija protiv terorizma ovde u Iraku je takođe sprečavanje...

   ·   pre 2 Godine -24 Mesec  ·   

www.novosti.rs

"Предузимање акција против тероризма овде у Ираку је превенција тероризма и у нашој властитој земљи", рекао је Оланд. Оланд је посетио ирачку војну базу недалеко од Багдада, у којој француски војници обучавају ирачке снаге и заједно се боре против Исламске државе.

   ·   pre 2 Godine -24 Mesec  ·   

"Preduzimanje akcija protiv terorizma ovde u Iraku je prevencija terorizma i u našoj vlastitoj zemlji", rekao je Oland. Oland je posetio iračku vojnu bazu nedaleko od Bagdada, u kojoj francuski vojnici obučavaju iračke snage i zajedno se bore protiv Islamske države.

   ·   pre 2 Godine -24 Mesec  ·   

Oland je to rekao francuskim vojnicima koji u Iraku obučavaju iračke specijalne snage. "Preduzimanje akcija protiv terorizma ovde u Iraku je prevencija terorizma i u našoj vlastitoj zemlji", rekao je Oland. Oland je posetio iračku vojnu bazu nedaleko od Bagdada, u...

   ·   pre 2 Godine -24 Mesec  ·   

www.b92.net

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Svet

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane