×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Ali je takođe važno staviti jasno do znanja da svako razrešenje u Siriji mora uključiti okončanje iranske agresije protiv Izraela sa sirijske teritorije, naglasio je Netanijahu.

  • Поздрављамо напоре да се постигне дуготрајан, стабилан и суштински прекид ватре, рекао је Нетанијаху на почетку седнице владе.

  • Pozdravljamo napore da se postigne dugotrajan, stabilan i suštinski prekid vatre, rekao je Netanijahu na početku sednice vlade.

  • Taj razgovor je bio jedan u nizu na incijativu Putina, a prethodili su mu pozivi sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu, iranskom predsedniku Hasanu Rohaniju, saudijskom kralju Salmanu, ističu izraelski mediji.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu pozdravio je danas prekid vatre u Siriji, ali je naglasio da se u svakom razrešenju građanskog rata u toj zemlji mora voditi računa o interesima Izraela i takozvanim crvenim linijama koje njegova država ne može da pređe.

   ·   pre 3 Godine -26 Mesec  ·   

www.novosti.rs

"Поздрављамо напоре да се постигне дуготрајан, стабилан и суштински прекид ватре," рекао је Нетанијаху на почетку седнице владе. "Све што ће довести до краја ужасног убијања тамо је важно, прво и основно са људске тачке гледишта. Али је такође важно ставити јасно до...

   ·   pre 3 Godine -26 Mesec  ·   

"Pozdravljamo napore da se postigne dugotrajan, stabilan i suštinski prekid vatre," rekao je Netanijahu na početku sednice vlade. "Sve što će dovesti do kraja užasnog ubijanja tamo je važno, prvo i osnovno sa ljudske tačke gledišta. Ali je takođe važno staviti jasno...

   ·   pre 3 Godine -26 Mesec  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Svet

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane