×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Taj potez kritikovalo je i nekoliko levičarskih političara, piše francuska agencija AFP.

  • Velt podseća da je Džonson upoređivao EU sa Adolfom Hitlerom, a najverovatnijeg kandidata Demokratske stranke za predsednika SAD Hilari Klinton nazvao jednom prilikom sadističkom medicinskom sestrom u mentalnoj ustanovi.

  • Činjenica da Tereza Mej imenuje, od svih ljudi, ovu nediplomatsku, nepredvidivu i nelojalnu usijanu glavu kao ministra spoljnih poslova deluje apsurdno na prvi pogled, navodi taj medij.

  • Francuski list Liberasion podsetio je da Džonson nikada nije bio ministar i da se pre nekoliko dana patetično povukao iz trke za predsednika partije Torijevaca.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

foto: tanjug.rs Evropski mediji dočekali su sa nevericom, sarkazmom, a ponekad čak i zbunjenošću, vest da je Boris Džonson postavljen za novog šefa britanske diplomatije, a taj potez kritikovalo je i nekoliko levičarskih političara, piše francuska agencija AFP. "U...

   ·   pre 3 Godine -30 Mesec  ·   

www.pressonline.rs

Taj potez kritikovalo je i nekoliko levičarskih političara, piše francuska agencija AFP. "U šokantnom potezu, nova britanska premijerka Tereza Mej imenovala je ekscentričnog bivšeg gradonačelnika Londona, poznatog po političkim budalaštinama i sklonom gafovima, kao...

   ·   pre 3 Godine -30 Mesec  ·   

www.b92.net

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Svet

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane