Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
 
 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

U saopštenju, koje je prenela državna agencija navodi se da će Putin razgovarati s prestolonaslednikom Abu Dabija, šeikom Mohamedom bin Zajedom al-Nahjanom. Putin će u ponedeljak posetiti Saudijsku Arabiju. Ta poseta dolazi u vreme pojačanih tenzija u regionu Persijskog zaliva između Irana sa jedne, i SAD i njihovih saveznika s druge strane.

   ·   pre 7 dana 21 sati  ·   

www.b92.net

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Ujedinjeni Arapski Emirati su danas saopštili da će ruski predsednik Vladimir Putin u utorak doći u državnu posetu toj zemlji. U saopštenju, koje je prenela državna agencija. se navodi da će Putin razgovarati s prestolonaslednikom Abu Dabija, šeikom Mohamedom bin...

   ·   pre 7 dana 21 sati  ·   

www.novimagazin.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

Kategorija: Severna Amerika

Svet

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane