×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Nemački autoproizvođač Folksvagen (Volkswagen) saopštio je danas da je prodaja njegovih vozila širom sveta opala za 1,2 odsto u odnosu na godinu dana ranije.

  • Prodaja vozila Folksvagena, koji je pogođen skandalom nameštanje testova emisije štetnih gasova, povećana je u Evropi, ali zabeležena manja prodaja u SAD, Južnoj Americi i Kini.

  • Folksvagen, koji obuhvata i Audi, Škodu i Porše (Porće), prodao je prošlog meseca 693.300 vozila, dok je istog meseca prošle godine prodao 701.500 vozila.

  • U Kini je zabeležen pad od 1,8 odsto, a Folksvagen navodi da je to posledica kasnog dolaska kineske nove godine.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Nemački autoproizvođač Folksvagen (Volkswagen) saopštio je danas da je prodaja njegovih vozila širom sveta opala za 1,2 odsto u odnosu na godinu dana ranije. Prodaja vozila Folksvagena, koji je pogođen skandalom nameštanje testova emisije štetnih gasova, povećana je...

   ·   pre 3 Godine -25 Mesec  ·   

www.novimagazin.rs

11. Mart. 2016 | (16:06 -> 16:19), Izvor : Beta, Komentari: 0 Nemački autoproizvođač Folksvagen (Volkswagen) saopštio je danas da je prodaja njegovih vozila širom sveta opala za 1,2 odsto u odnosu na godinu dana ranije. Prodaja vozila Folksvagena, koji je pogođen...

   ·   pre 3 Godine -25 Mesec  ·   

www.studiob.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Severna Amerika

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane