Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
 
 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

Ваздухопловна база „Брајз Нортон“ била је домаћин техничарима који су радили на снимању новог Бонд остварења No Time To Die, али је рутинско снимање изазвало прави хаос у бази. Екипа је после снимања заборавила да одвезе један од комбија. Тако су војници сутрадан затекли на паркингу комби којем је безбедносна дозвола истекла. Откриће сумњивог возила натерало је заповеднике да прогласе ванредну ситуацију, евакуацију око 400 људи, као и пажљиво испитивање возила са тренираним псима и стручњацима за експлозиве. „Три стотине метара дугачак кордон је постављен док су стручни тимови вршили увиђај. Ово је невероватан пропуст, који је изазвао изузетан безбедносни ризик“, преноси британски лист Сан неимовани извор.

   ·   pre 8 dana 5 sati  ·   

www.rts.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Vazduhoplovna baza „Brajz Norton“ bila je domaćin tehničarima koji su radili na snimanju novog Bond ostvarenja No Time To Die, ali je rutinsko snimanje izazvalo pravi haos u bazi. Ekipa je posle snimanja zaboravila da odveze jedan od kombija. Tako su vojnici sutradan...

   ·   pre 8 dana 5 sati  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

Kategorija: Severna Amerika

Svet

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane