×

Пратите Palo.rs на Facebook

 • Prema prvim informacijama, nesrećna žena koja je godinama imala psihijatrijskih problema izvršila je samoubistvo, najverovatnije skočivši sa četvrtog sprata bolničke zgrade gde je smešteno Interno odeljenje.

 • KRUŠEVAC – BEŽIVOTNO telo pacijentkinje D. D.(45) kruševačke bolnice pronađeno je u sredu oko 18 sati u krugu ove zdravstvene ustanove, saznaju “Novosti”.

 • Izvor “Novosti” navodi da je pacijentkinja u sredu primljena u bolnicu jer je pokušala sebi da preseče vene i to nije, na žalost, bio njen prvi pokušaj da sebi presudi.

 • Očekuje se da ocenu o ovom slučaju da i Komisija za unutrašnju proveru kvaliteta rada, koja se formira među lekarima koji nisu neposredno povezani sa ovim slučajem.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Prema prvim informacijama, nesrećna žena koja je godinama imala psihijatrijskih problema izvršila je samoubistvo, najverovatnije skočivši sa četvrtog sprata bolničke zgrade gde je smešteno Interno odeljenje. Za sada nema sumnjivih okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

   ·   pre 3 Godine -21 Mesec  ·   

www.b92.net

KRUŠEVAC – BEŽIVOTNO telo pacijentkinje D. D.(45) kruševačke bolnice pronađeno je u sredu oko 18 sati u krugu ove zdravstvene ustanove, saznaju “Novosti”. Prema prvim informacijama, nesrećna žena koja je godinama imala psihijatrijskih problema izvršila je...

   ·   pre 3 Godine -21 Mesec  ·   

www.novosti.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

  Kategorija: Srbija

  Srbija

  TV Program | Gledajte sada

  Ne postoji program za danas

  Naslovne strane