×

Пратите Palo.rs на Facebook

Sastojci 6 jaja 6 kašika brašna 100 g sitno iseckane šunke ili salame ½ kašičice soli 2-3 tvrdo kuvana jajeta kašičica izgnječenih sardina Priprema 1. Ulupajte čvrst sneg od belanaca, pa umešajte jedno po jedno žumance i kašiku po kašiku brašna. 2. Dodajte so, iseckanu šunku, naseckana kuvana jaja i sardinu i sve lako izmešajte. 3. Sipajte u podmazan pleh i pecite u umereno zagrejanoj rerni na 220 stepeni 35-40 minuta, dok testo ne porumeni i ne počne da se odvaja od pleha. 4. Pečenu tortu ohladite, isecite na parčiće i poslužite. Izvor: stvarukusa.rs Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice i Twitter-a

   ·   pre 4 Godine -22 Mesec  ·   

www.zenskikutak.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Srbija

Srbija

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane