×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • У отвореном писму премијеру Александру Вучићу наводи се да се дешавају трагични случајеви и да те грешке остављају тешке последице по кориснике здравствених услуга.

  • Синдикат је упозорио на сталан недостатак медицинских сестара и техничара у државним здравственим установама јер одлазе у приватне институције и иностранство.

  • Kao jedan od najvažnijih sindikat navodi uslove za rad zaposlenih u zdravstvu.

  • Поред тешких услова за рад, послови које обављају медицинске сестре и техничари су неадекватно вредновани и потцењени, јер је све више присутан систем уравниловке, сматрају они.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

BEOGRAD - Sindikat medicinskih sestara i tehničara Srbije danas je u otvorenom pismu premijeru Aleksandru Vučiću ponovo upozorio Vladu Srbije i javnost na teško stanje u zdravstvu, koje se direktno odražava prvo na zaposlene, a onda i na zdravstvenu zaštitu građana...

   ·   pre 2 Godine -20 Mesec  ·   

www.novosti.rs

У отвореном писму премијеру Александру Вучићу наводи се да се дешавају трагични случајеви и да те грешке остављају тешке последице по кориснике здравствених услуга. "Има више разлога за овакво стање у здравству: недефинисана стратегија здравствене заштите градјана у...

   ·   pre 2 Godine -20 Mesec  ·   

www.rtv.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Srbija

Srbija

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane