×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • On je dobio kaznu zatvora od četiri meseca, uslovno na godinu dana, pišu Južne vesti.

  • U svim nabavkama penzioneri se pojavljuju kao direktni kupci, a Udruženje je samo kreditiralo svoje članove koji su od članarine plaćali odloženo preuzetu robu – tvrdi Vučićević.

  • Vučićević podseća da je zbog konstantnog uznemiravanja od strane desetak penzionera, od kojih, kako naglašava, većina i nisu članovi, privremeno bila izmeštena stručna i administrativna službu Udruženja penzionera Prokuplje.

  • Lično sam podneo krivičnu prijavu za nezakonitu trgovinu, što se pokazalo da sam u pravu jer je osuđen, doduše nepravosnažno – tvrdi Đokić.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

On je dobio kaznu zatvora od četiri meseca, uslovno na godinu dana, pišu Južne vesti. Kako stoji u presudi, on je „u urančunljivom stanju, sa umišljajem i bez ovlašćenja za trgovinu, vršio nabavku određene robe i istu isporučivao članovima penzionerske organizacije...

   ·   pre 2 Godine -22 Mesec  ·   

www.b92.net

Zbog sindikalne prodaje uglja, krompira i jabuka, za šta ni predsednik, ni Udruženje penzionera Prokuplje nisu imali neophodne dozvole za trgovinu, predsednik Udruženja Milovan Vučićević nepravosnažno osuđen na 4 meseca zatvora, uslovno na godinu dana. Kako stoji u...

   ·   pre 2 Godine -22 Mesec  ·   

www.juznevesti.com

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Srbija

Srbija

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane