×

Пратите Palo.rs на Facebook

Припадници Министарства унутрашњих послова, Сектора унутрашње контроле, у сарадњи са Посебним одељењем за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду, ухапсили су полицијске службенике Полицијске станице Бачка Паланка З. Л. (1977), С. Т. (1983), М.С. (1971), Д. С. (1967), З. П. (1967) и Д. С. (1983) због постојања сумње да су извршили кривична дела примање мита и злоупотреба службеног положаја. Осумњичени се терете да су од више учесника у саобраћају које су затицали у извршењу прекршаја захтевали и примали новац како не би евидентирали прекршај и против учиналаца спровели одговарајући прекршајни поступак, наводи се у саопштењу МУП-а. Такође, ухапшени су и Н. М. (1999), В. Ц. (1975), Н. Б. (1984) и У. П. (1985) због сумње да су извршили кривично дело давање мита. Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

   ·   pre 7 dana 11 sati  ·   

www.rts.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su policijske službenike Policijske stanice Bačka Palanka Z. L. (1977), S. T. (1983)...

   ·   pre 7 dana 11 sati  ·   

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su policijske službenike Policijske stanice Bačka Palanka Z.L. (42), S.T. (36), M.S.

   ·   pre 7 dana 11 sati  ·   

www.novosti.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

Kategorija: Hronika

Srbija

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane