×

Пратите Palo.rs на Facebook

 • Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo, izjavio je večeras za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković

 • (40) је одређено задржавање до 48 сати у ком року ће бити приведен на саслушање у тужилаштво, рекао је за Танјуг портпарол тужилаштва Иван Марковић

 • Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo nasilničko ponasanje

 • Осумњиченом се на терет ставља да је извршио кривично дело насилничко понасање

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo, izjavio je večeras za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković. Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo nasilničko ponasanje. Sumnja se da je A.P.

   ·   pre 4 dana 10 sati  ·   

www.b92.net

Uhapšenom A. P. (40) je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković. Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo nasilničko ponasanje. Sumnja se da je A.

   ·   pre 4 dana 10 sati  ·   

Ухапшеном А. П. (40) је одређено задржавање до 48 сати у ком року ће бити приведен на саслушање у тужилаштво, рекао је за Танјуг портпарол тужилаштва Иван Марковић. Осумњиченом се на терет ставља да је извршио кривично дело насилничко понасање. Сумња се да је А. П.

   ·   pre 4 dana 10 sati  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

  Kategorija: Hronika

  Srbija

  TV Program | Gledajte sada

  Ne postoji program za danas

  Naslovne strane