×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Regionalne vesti - Nedelja 11.10.2015 - 14:36 Niška policija uhapsila je dvadesetpetogodišnjeg mladića u čijem je stanu pronašla osam kilograma sirove marihuane i 200 semenki kanabisa, saopšteno je danas.

  • Policija sprovela akciju na suzbijanju svih vidova kriminaliteta; Foto: Getty Images U saopštenju se navodi da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog posedovanja droge.

  • Osumnjičenom je Viši sud u Nišu odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

  • Pretresom putničkih vozila u Nišu policija je pronašla dva paketa sa izvesnom količinom marihuane i špric sa iglom u kome se nalazila supstanca za koju se sumnja da je heroin.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Regionalne vesti - Nedelja 11.10.2015 - 14:36 Niška policija uhapsila je dvadesetpetogodišnjeg mladića u čijem je stanu pronašla osam kilograma sirove marihuane i 200 semenki kanabisa, saopšteno je danas. Policija sprovela akciju na suzbijanju svih vidova...

   ·   pre 3 Godine -22 Mesec  ·   

www.okradio.rs

U saopštenju se navodi da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog posedovanja droge. Pripadnici MUP-a Srbije u Nišu su, u toku vikenda, sproveli akciju na suzbijanju svih vidova kriminaliteta i tom prilikom uhapsili jednu osobu, kontrolisali 227 lica, 27...

   ·   pre 3 Godine -22 Mesec  ·   

www.b92.net

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Hronika

Srbija

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane