×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Izraelska ambasada u Beogradu upozorava građane Srbije da se već duže vreme izvesni Vladimir T. lažno predstavlja građanima kao zaposleni u ekonomskom sektoru te ambasade.

  • Protiv lažnog službenika Vladimira T. i još nekoliko osoba ambasada je podnela krivičnu prijavu beogradskom Prvom osnovnom tužilaštvu zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela falsifikovanja isprava.

  • Apelujemo na sve da obrate pažnju na ovu osobu i da svaki pokušaj zaobilaženja zakona prijave policiji, a za ostale nedoumice da se jave ambasadi, navedeno je u saopštenju ambasade.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Izraelska ambasada u Beogradu upozorava građane Srbije da se već duže vreme izvesni Vladimir T. lažno predstavlja građanima kao zaposleni u ekonomskom sektoru te ambasade. "Ambasada Izraela obaveštava sve građane Srbije da ta osoba nije zaposlena u našoj instituciji.

   ·   pre 3 Godine -21 Mesec  ·   

www.021.rs

Izraelska ambasada u Beogradu upozorava građane Srbije da se već duže vreme izvesni Vladimir T. lažno predstavlja građanima kao zaposleni u ekonomskom sektoru te ambasade. Protiv lažnog službenika Vladimira T. i još nekoliko osoba ambasada je podnela krivičnu prijavu...

   ·   pre 3 Godine -21 Mesec  ·   

www.blic.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Hronika

Srbija

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane