Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
×

Пратите Palo.rs на Facebook

Нападач је из пушке запуцаоиспред синагоге, а поставио је и експлозив кућне израде испред зграде синагоге у покушају да развали врата, јавља Билд. Пошто није успео да уђе у синагогу, ушао је у продавницу кебаба и убио мушкарца. Штефан Балит (27) је свој убилачки поход, према писању Билда, преносио уживо на Интернету. На снимку се види и како је са леђа убио једну пролазницу. Према полицијским подацима, у нападу је учествовало неколико починилаца који су у побегли аутомобилом. Ухапшени нападач учествовао је затим у саобраћајној несрећи, после чега је ухапшен.

   ·   pre 8 dana 16 sati  ·   

www.rts.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Napadač je iz puške zapucaoispred sinagoge, a postavio je i eksploziv kućne izrade ispred zgrade sinagoge u pokušaju da razvali vrata, javlja Bild. Pošto nije uspeo da uđe u sinagogu, ušao je u prodavnicu kebaba i ubio muškarca. Štefan Balit (27) je svoj ubilački...

   ·   pre 8 dana 16 sati  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

    Kategorija: Hronika

    Srbija

    TV Program | Gledajte sada

    Ne postoji program za danas

    Naslovne strane