Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
×

Пратите Palo.rs на Facebook

Катица Јанева, која је осумњичена за рекетиране бизнисмена Јордана Камчева, у болници је задржана због прединфарктног стања. Претходно, Јаневу су лечили у затворској амбуланти. Јанева је осумњичена да је злоупотребила службена овлашћења тиме што је омогућила скопском бизнисмену Јордану Камчеву да се брани са слободе и укинула му меру притвора, за шта је Камчев исплатио Јовановском и Милеском рекет од 1,5 милиона евра. Ухапшена је месец после притварања Јовановског и Милеског, након што је италијански лист Ла Верита објавио прислушкиване разговоре између Јовановског и Камчева, у којима се чује глас Јаневе која се обраћа Камчеву рекавши да "не брине и да ће све бити ок".

   ·   pre 10 dana 6 sati  ·   

www.rts.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Katica Janeva, koja je osumnjičena za reketirane biznismena Jordana Kamčeva, u bolnici je zadržana zbog predinfarktnog stanja. Prethodno, Janevu su lečili u zatvorskoj ambulanti. Janeva je osumnjičena da je zloupotrebila službena ovlašćenja time što je omogućila...

   ·   pre 10 dana 6 sati  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

    Kategorija: Hronika

    Srbija

    TV Program | Gledajte sada

    Ne postoji program za danas

    Naslovne strane