×

Пратите Palo.rs на Facebook

Dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije izbodena su nožem danas ispred te škole na Voždovcu. Tanjugu je u Hitnoj pomoći rečeno da je jedan tinejdžer zadobio povrede nožem u predelu leđa i da je prevezen u Urgentni centar, kao i da je u toku dijagnostikovanje povreda drugog učenika. Pročitajte još: Preminuo tinejdžer izboden u tuči na Novom Beogradu Prema navodima TV Pink, policija je identifikovala napadače i u toku je njihovo privođenje, a prema nezvaničnim informacijama reč je o sukobu navijača. Portal Telegraf objavio je da je reč o učenicima četvrte godine gimnazije u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu koje je, navodno, napala grupa od pet-šest mladića, bivših učenika ove škole. Ovaj portal navodi da su povod za napad navodno grafiti Crvene zvezde.

   ·   pre 5 Meseci 18 dana  ·   

www.novosti.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije izbodena su nožem danas ispred te škole na Voždovcu. Tanjuguje u Hitnoj pomoći rečeno da je jedan tinejdžer zadobio povrede nožem u predelu leđa i da je prevezen u Urgentni centar, kao i da je u toku dijagnostikovanje povreda...

   ·   pre 5 Meseci 18 dana  ·   

www.novosti.rs

Tanjugu je u Hitnoj pomoći rečeno da je jedan tinejdžer zadobio povrede nožem u predelu leđa i da je prevezen u Urgentni centar, kao i da je u toku dijagnostikovanje povreda drugog učenika. Prema navodima TV Pink, policija je identifikovala napadače i u toku je...

   ·   pre 5 Meseci 18 dana  ·   

www.b92.net

Tanjuguje u Hitnoj pomoći rečeno da je jedan tinejdžer zadobio povrede nožem u predelu leđa i da je prevezen u Urgentni centar. U toku je dijagnostikovanje povreda drugog učenika.

   ·   pre 5 Meseci 18 dana  ·   

Танјугује у Хитној помоћи речено да је један тинејџер задобио повреде ножем у пределу леђа и да је превезен у Ургентни центар. У току је дијагностиковање повреда другог ученика.

   ·   pre 5 Meseci 18 dana  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

    Kategorija: Hronika

    Srbija

    TV Program | Gledajte sada

    Ne postoji program za danas

    Naslovne strane