×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • U različitim policijskim akcijama na teritoriji cele Srbije u toku prošle godine, prema podacima Kancelarije (koji su dobijeni od policije) zaplenjeno je ukupno 1,6 tona različitih vrsta droge.

  • Највише марихуане је заплењено у Крагујевцу преко 246 килограма, па у Зајечару 144, у Београду и Новом Саду по око 100 килограма и тако даље.

  • Полиција је пленила не само дрогу коју је пронашла у транспорту, или уличној препродаји, већ и оне количине које су произвођене у илегалним лабораторијама на подручју државе.

  • Београд предњачи по запленама кокаина и хашиша, док је у Новом Саду, Београду па Суботици било највише заплена синтетичке дроге амфетамин.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

To su podaci podaci Kancelarije Vlade Srbije za borbu protiv droga. U različitim policijskim akcijama na teritoriji cele Srbije u toku prošle godine, prema podacima Kancelarije (koji su dobijeni od policije) zaplenjeno je ukupno 1,6 tona različitih vrsta droge.

   ·   pre 2 Godine -19 Mesec  ·   

www.b92.net

У различитим полицијским акцијама на територији целе Србије у току прошле године, према подацима Канцеларије (који су добијени од полиције) заплењено је укупно 1.6 тона различитих врста дроге и преко 233 хиљаде различитих врста синтетичких дрога. Полиција је пленила...

   ·   pre 2 Godine -19 Mesec  ·   

www.rtv.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Hronika

Srbija

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane