Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
×

Пратите Palo.rs на Facebook

Прваку Србије следује 15,2 милиона као учеснику групне фазе Лиге шампиона, плус додатних око два милиона на основу 10-годишњег коефицијента, али и разни приходи од продаје улазница, маркетинга, ТВ права... Када се сабере све без даљег учинка на терену, Црвена звезда ће имати приход између 20 и 25 милиона евра. Свака победа у групној фази вредује се 2.7 милиона, а бод 900.000 евра. Пролаз у осмину финала такмичења Уефа награђује са 9,5 милиона евра, четвртфинале доноси 10,5, а полуфинале 12 милиона еура. Учесник финала зарадиће 15 милиона евра, а освајање титуле једном клубу ће донети додатних 19 милиона евра. Додатан новац добија се и за учествовање у европском Суперкупу (3,5 милиона евра), а победа у истом награђује се са додатних милион евра. Уефа ће потрошити две милијарде евра на учеснике Лиге шампиона и пола милијарде евра на Лигу Европе, док ће сама зарада организације износити преко три милијарде евра.

   ·   pre 1 Mesec 2 dana  ·   

www.rts.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Prvaku Srbije sleduje 15,2 miliona kao učesniku grupne faze Lige šampiona, plus dodatnih oko dva miliona na osnovu 10-godišnjeg koeficijenta, ali i razni prihodi od prodaje ulaznica, marketinga, TV prava... Kada se sabere sve bez daljeg učinka na terenu, Crvena zvezda...

   ·   pre 1 Mesec 2 dana  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Sport

    Sport

    TV Program | Gledajte sada

    Ne postoji program za danas

    Naslovne strane