×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Rivalstvo između Federera i Đokovića je veliko, Švajcarac je rekorder po broju gren slemova (17), ali Đoković je na dobrom putu da ga stigne i prestigne.

  • Na šaljivom snimku Federer i Đoković razgovaraju preko Skajpa, Srbin se prvo hvali trofejom sa završnog Mastersa u Londonu i poručuje Federeru da mogu tako da se druže svake godine.

  • На шаљивом снимку Федерер и Ђоковић разговарају преко Скајпа, Србин се прво хвали трофејом са завршног Мастерса у Лондону и поручује Федереру да могу тако да се друже сваке године.

  • Међутим, Швајцарцу се то не допада, устаје и одлази, па Ђоковић констатује како је уживао у разговору, али да би волео да чује и другу страну.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Српски тенисер, који данас слави 29. рођендан, покушаће да се у 12. наступу у Паризу домогне титуле, а први меч на турниру одиграће сутра против Јен Сун Луа из Кинеског Тајпеха. "Наравно да се припремам, као уосталом и други тенисери да приграбим трофеј ове године.

   ·   pre 3 Godine -28 Mesec  ·   

www.rtv.rs

Ривалство између Федерера и Ђоковића је велико, Швајцарац је рекордер по броју грен слемова (17), али Ђоковић је на добром путу да га стигне и престигне. На шаљивом снимку Федерер и Ђоковић разговарају преко Скајпа, Србин се прво хвали трофејом са завршног Мастерса у...

   ·   pre 3 Godine -28 Mesec  ·   

Rivalstvo između Federera i Đokovića je veliko, Švajcarac je rekorder po broju gren slemova (17), ali Đoković je na dobrom putu da ga stigne i prestigne. Na šaljivom snimku Federer i Đoković razgovaraju preko Skajpa, Srbin se prvo hvali trofejom sa završnog Mastersa u...

   ·   pre 3 Godine -28 Mesec  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Tenis

    TV Program | Gledajte sada

    Ne postoji program za danas

    Naslovne strane