Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
×

Пратите Palo.rs на Facebook

Новак је сигурном игром лако изашао на крај са Шаповаловим победивши га са 2:0 (6:3 и 6:3), али га против Изнера извесно чека тежи задатак. Разлог пре свега лежи у сервису америчког двометраша, који је у том сегменту међу најбољима  на туру. "Џон има један од најбољих сервиса у историји тениса. Може да победи свакога ако добро сервира и осећа се добро на основној линији и са волејима. Мислим да ће кључно бити колико сервиса могу да вратим у игру. Што више, то ћу имати бољу шансу", рекао је Ђоковић. Два тенисера су до сад одиграла 11 мечева а Ђоковић води у победама са 9-2. Последњи окрашај имали су пре скоро годину дана у Лондону на заврпном Мастерсу, када је Новак славио са 2:0. Дванаести дуел Ђоковића и Изнера почиње око 08.00 часова, уз директан пренос на нашем Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (за посетиоце из Србије), а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

   ·   pre 10 dana 17 sati  ·   

www.rts.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Novak je sigurnom igrom lako izašao na kraj sa Šapovalovim pobedivši ga sa 2:0 (6:3 i 6:3), ali ga protiv Iznera izvesno čeka teži zadatak. Razlog pre svega leži u servisu američkog dvometraša, koji je u tom segmentu među najboljima  na turu. "Džon ima jedan od...

   ·   pre 10 dana 17 sati  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

Kategorija: Tenis

Sport

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane