Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
×

Пратите Palo.rs на Facebook

"Taktički su igrači radili ono što smo se dogovorili, izuzev nekoliko grešaka. Međutim, igrač nije kompjuter da se programira bez greške. To je rezultat naše pobede, primljenih 56 poena. Možemo još bolje u napadu", rekao je Tomić na konferenciji za medije u Štark areni. On je podsetio da ekipa ima petoricu novajlija i da je još potrebno da se u igra. "Tražim da odbrana mora da bude na visokom nivou i da se u tom delu pruži 100 posto. Imali smo problema u napadu, ali odbrana daje samopouzdanja i kontre. Moramo što pre da zaboravimo i okrenemo se budućnosti", zaključio je on. Crvena zvezda za sedam dana nastavlja takmičenje u Evroligi utakmicom u Tel Avivu protiv Makabija.

   ·   pre 7 dana 16 sati  ·   

www.rts.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

"Тактички су играчи радили оно што смо се договорили, изузев неколико грешака. Међутим, играч није компјутер да се програмира без грешке. То је резултат наше победе, примљених 56 поена. Можемо још боље у нападу", рекао је Томић на конференцији за медије у Штарк...

   ·   pre 7 dana 16 sati  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

Kategorija: Košarka

Sport

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane