Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
×

Пратите Palo.rs на Facebook

"Престанимо са тензијама и препуцавањима. Заједнички интерес је то 15. место које нам доноси два представника у квалификацијама за Лигу шампиона. Свака победа, сваки бод може да буде злата вредан. Уразумимо се и подрзимо једни друге. Црвена звезда и Партизан играју ове јесени најважније утакмице у новијој историји српског фудбала", изјавио је Сурбатовић гостујући у Јутарњем програму ТВ Прва. У борби за 15. место, које доноси два учесника у квалификацијама за Лигу шампиона у сезони 2021/2022, Србија има два велика адута - Црвену звезду у Лиги шампиона и Партизан у Лиги Европе. "Србија је тренутно у најбољем положају јер за разлику од Грчке, Кипра и Хрватске са којима се бори за 15. место на Уефа листи, једина ове сезоне има два клуба у трци за бодове", подсетио је он.

   ·   pre 10 dana 20 sati  ·   

www.rts.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

"Prestanimo sa tenzijama i prepucavanjima. Zajednički interes je to 15. mesto koje nam donosi dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Svaka pobeda, svaki bod može da bude zlata vredan. Urazumimo se i podrzimo jedni druge. Crvena zvezda i Partizan igraju...

   ·   pre 10 dana 20 sati  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

Kategorija: Fudbal

Sport

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane