Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
×

Пратите Palo.rs на Facebook

Током једночасовног разговора са Пирсом Морганом, један од најбољих фудбалера света одгледао је кратки снимак Хозеа Диниса Авеира који говори колико је поносан на свог сина. Роналдо је имао 20 година када му је отац преминуо у 53. години од отказивања јетре услед алкохолизма. Португалац који тренутно носи дрес „Јувентуса“ није могао да прикрије емоције док је објашњавао како његов отац није доживео да види велика достигнућа свог сина. „Никада нисам видео овај снимак. Невероватно. Не знам где си пронашао. Морам да имам овај снимак да покажем породици“, рекао је кроз сузе Роналдо. Фудбалер је објаснио да свог оца није потпуно познавао. „Био је пијаница. Никада нисам разговарао са њим или имао нормалну конверзацију. Било је тешко“, признао је Роналдо.

   ·   pre 1 Mesec 2 dana  ·   

www.rts.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Tokom jednočasovnog razgovora sa Pirsom Morganom, jedan od najboljih fudbalera sveta odgledao je kratki snimak Hozea Dinisa Aveira koji govori koliko je ponosan na svog sina. Ronaldo je imao 20 godina kada mu je otac preminuo u 53. godini od otkazivanja jetre usled...

   ·   pre 1 Mesec 2 dana  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Fudbal

    Sport

    TV Program | Gledajte sada

    Ne postoji program za danas

    Naslovne strane