×

Пратите Palo.rs на Facebook

U Vojvođanskoj banci praznici i dalje traju

 

NASTAVLJA SE SPECIJALNA PONUDA KEŠ KREDITA SA SNIŽENOM KAMATNOM STOPOM

 

Beograd, 17. januar 2017 – Zbog  velikog interesovanja građana Vojvođanska banka produžiće specijalnu prazničnu ponudu keš kredita sa sniženom kamatnom stopom od devet odsto (EKS od 10.02 odsto) do kraja februara.

 

Keš krediti sa specijalnom prazničnom ponudom odobrava se bez definisane namene ili za refinansiranje obaveza kod drugih banaka uz mogućnost isplate dodatne gotovine. Maksimalni iznos je 15.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, uz rok otplate do osam godina.

 

"Krediti se izdaju bez depozita i učešća, a kamata je izuzetno povoljna. Iznosi devet odsto na godišnjem nivou za klijente koji primaju platu ili penziju preko tekućeg računa u Vojvođanskoj banci. Predmetnu pogodnost za naše klijente smo uveli u novembru prošle godine, a kako je interesovanje građana veliko odlučili smo da specijalnu ponudu prazničnih keš kredita produžimo do kraja februara", rekao je Nebojša Pantelić, direktor funkcije Upravljanje Mrežom i Stanovništvo u Vojvođanskoj  banci.

 

Procedura podnošenja zahteva za odobrenje keš kredita po uslovima iz  specijalne praznične ponude je jednostavna i brza a već 15 minuta nakon predaje kompletne dokumentacije klijent dobija odgovor da li je kredit predodobren.

 

Detaljne informacije o uslovima kreditiranja, kao i o svim ostalim bankarskim uslugama, dostupne su u 105 filijala Vojvođanske banke širom Srbije.

 

Kod nas praznici i dalje traju, dodjite i uverite se zašto!

Video Vesti

Nije pronadjen video