×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Sertić je danas razgovarao i sa ambasadorom Finske u Srbiji, Pertijem Ikonenom, o unapređenju ekonomske saradnje Srbije i Finske.

  • Sertić se posebno zahvalio u stvaranju povoljnijeg poslovnog ambijenta i privlačenju investitora iz SAD.

  • Sertić je izrazio nadu da će finski biznismeni prepoznati zašto je Srbija jedna od najpoželjnijih investicionih destinacija u Evropi, navelo je Ministarstvo privrede.

  • Kako je saopšteno, Ikonen se interesovao za proces privatizacije u Srbiji kao i za nova zakonska rešenja iz oblasti privrede, pre svega o Zakonu o ulaganjima.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Ministar privrede Željko Sertić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Majkla Kirbija i zahvalio mu na pomoći američke vlade Srbiji, posebno u stvaranju povoljnijeg poslovnog ambijenta i privlačenju investitora iz SAD.

   ·   pre 3 Godine -24 Mesec  ·   

www.novimagazin.rs

Sertić se posebno zahvalio u stvaranju povoljnijeg poslovnog ambijenta i privlačenju investitora iz SAD. Kirbi je izrazio uverenje da će srpska vlada nastaviti sa politikom privrednih reformi i obećao nastavak američke pomoći, saopštilo je Ministarstvo privrede.

   ·   pre 3 Godine -24 Mesec  ·   

www.b92.net

Kirbi je izrazio uverenje da će srpska vlada nastaviti sa politikom privrednih reformi i obećao nastavak američke pomoći, saopštilo je Ministarstvo privrede. Sertić je danas razgovarao i sa ambasadorom Finske u Srbiji, Pertijem Ikonenom, o unapređenju ekonomske...

   ·   pre 3 Godine -24 Mesec  ·   

akter.co.rs

13. Januar. 2016 | (15:42 -> 15:42), Izvor : Tanjug, Komentari: 0 Ministar privrede Željko Sertić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora SAD u Srbiji Majkla Kirbija i zahvalio mu na pomoći američke vlade, a posebno u stvaranju povoljnijeg poslovnog ambijenta i...

   ·   pre 3 Godine -24 Mesec  ·   

www.studiob.rs

Kirbi je izrazio uverenje da će srpska vlada nastaviti sa politikom privrednih reformi i obećao nastavak američke pomoći, saopštilo je Ministarstvo privrede.

   ·   pre 3 Godine -24 Mesec  ·   

www.akter.co.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Privreda

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane