×

Пратите Palo.rs на Facebook

 • Čak 52 odsto budžeta davali su na plate, a ne za građane, investiciono održavanje, kulturu, socijalu, tvrdi Brnabić u intervjuu za Večernje novosti.

 • Prokuplje je sa 45.000 stanovnika imalo 836 zaposlenih činovnika i to je godinama bila kuća za stranačko zapošljavanje.

 • Smederevska Palanka sa oko 50.000 žitelja, dodaje, imala je 820 opštinara, a zaduženi su tri milijarde dinara što je, kako kaže, nasleđeno stanje koje se sada sanira.

 • Svi su u blokadi, škole, bolnice, apotekarska ustanova... Kada im jedno JKP bankrotira, oni otvore drugo i tako su stigli do broja 19.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Foto:B92.net Upitana može li se uvesti bankrot pojedinih opština, pošto neke od njih godinama nenamenski troše novac, Brnabić je odgovorila da brankrot po zakonu ne može da se uvede, a kao dva "najstrašnija primera" navela je Prokuplje i Smederevsku Palanku.

   ·   pre 2 Godine -22 Mesec  ·   

www.pressonline.rs

Upitana može li se uvesti bankrot pojedinih opština, pošto neke od njih godinama nenamenski troše novac, Brnabić je odgovorila da brankrot po zakonu ne može da se uvede, a kao dva "najstrašnija primera" navela je Prokuplje i Smederevsku Palanku. "Prokuplje je sa...

   ·   pre 2 Godine -22 Mesec  ·   

www.b92.net

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

  Kategorija: Privreda

  TV Program | Gledajte sada

  Ne postoji program za danas

  Naslovne strane