×

Пратите Palo.rs на Facebook

Pozlaćena čokolada, čokolada od slane karamele, razni sirevi, pršute. Na štandovima ovogodišnjeg festivala hrane ima ponešto za svačiji ukus. Tek drugi put održava se u Beogradu. Posebna pažnja je na visokokvalitetnoj prerađenoj hrani. "Ovo je sir parenog testa i ima dobra funkcionalna svojstva dobro se razvlači topi, dobar je i za peciva", kaže Ana Nedeljković Katarina Jovanović ističe da proizvode domaće džemove i pekmeze. "Pekmez od šljive sa mentom, niskokalorični džem od bundeve u ceđenom soku od pomorandže i ekstra džem od borovnice sa lavandom", dodaje Jovanovićeva. "Mi predstavljamo ćureću pršutu, domaći tradicionalan proizvod koji pravimo po dekinom receptu – himalajska so, beli luk i ćureće belo meso", naglašava Mirko Bunčić. Ukupno 115 izlagača iz Srbije i regiona predstavilo je proizvode koji su osvojili domaću scenu, a nadaju se da će i svetsku. "Ovde se stvarno pokazuje potencijal koji Srbija ima kada je u pitanju...

   ·   pre 11 dana 20 sati  ·   

www.rts.rs

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Позлаћена чоколада, чоколада од слане карамеле, разни сиреви, пршуте. На штандовима овогодишњег фестивала хране има понешто за свачији укус. Тек други пут одржава се у Београду. Посебна пажња је на висококвалитетној прерађеној храни. "Ово је сир пареног теста и има...

   ·   pre 11 dana 20 sati  ·   

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

 
 

Srodne Teme

Kategorija: Privreda

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane