×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • У Галерији РТС-а одржава се Конференција Улога и изазови јавних медијских сервиса данас у Европи – РТС и РТВ на новом почетку.

  • U Galeriji RTS-a održava se Konferencija Uloga i izazovi javnih medijskih servisa danas u Evropi – RTS i RTV na novom početku.

  • Амбасадор Шведске Кристер Асп рекао је да су јавни сервиси важни за демократско и отворено друштво и да се данас суочавају са бројним изазовима.

  • Ambasador Švedske Krister Asp rekao je da su javni servisi važni za demokratsko i otvoreno društvo i da se danas suočavaju sa brojnim izazovima.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

U Galeriji RTS-a održava se Konferencija "Uloga i izazovi javnih medijskih servisa danas u Evropi – RTS i RTV na novom početku". Generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević ocenio je da je važno razgovarati o ulozi javnih servisa, jer se dva medijska servisa nalaze u...

   ·   pre 3 Godine -23 Mesec  ·   

У Галерији РТС-а одржава се Конференција "Улога и изазови јавних медијских сервиса данас у Европи – РТС и РТВ на новом почетку". Генерални директор РТС-а Драган Бујошевић оценио је да је важно разговарати о улози јавних сервиса, јер се два медијска сервиса налазе у...

   ·   pre 3 Godine -23 Mesec  ·   

Bujošević je, na konferenciji "Uloga i izazovi javnih medijskih servisa danas u Evropi", ukazao da se danas raspravlja o misiji javnih servisa, u isto vreme kada se očekuje i rasprava o tome kako da se emituju rijaliti programi u Srbiji.

   ·   pre 3 Godine -23 Mesec  ·   

www.akter.co.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Privreda

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane