×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Fotografija Stopića pećine, Beograđanina Čedomira Žarkovića, izabrana je za najlepši prikaz zaštićenog prirodnog dobra na svetu u 2016.godini, uz ocenu da pored atraktivnosti ima i izuzetnu enciklopedijsku vrednost.

  • Конкурс је организовала Задужбина Викимедија, светско непрофитно удружење које одржава и управља Википедијом, највећом светском онлајн енциклопедијом.

  • Прве писане податке о њој оставио је Радосав Васовић, 1901.године у Записнику Српског геолошког друштва, а прва спелеолошка истраживања обавио је Јован Цвијић 1909.и 1913.године.

  • На конкурсу у Србији моја фотографија је добила похвалу, али нисам очекивао да ће на светском нивоу ући у ужи избор, а посебно да ће избити на прво место.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Fotografija Stopića pećine, Beograđanina Čedomira Žarkovića, izabrana je za najlepši prikaz zaštićenog prirodnog dobra na svetu u 2016. godini, uz ocenu da pored atraktivnosti ima i izuzetnu enciklopedijsku vrednost. Na takmičenju u organizaciji Vikimedije, Viki voli...

   ·   pre 2 Godine -21 Mesec  ·   

На такмичењу у организацији Викимедије, Вики воли Земљу, на које је пристигло 270 најлепших радова из 26 земаља, Србија је заузела и 15. место, фотографијом кањона Раче Владимира Мијаиловића, наводи се у саопштењу српске Викимедије. Како се додаје у саопштењу...

   ·   pre 2 Godine -21 Mesec  ·   

www.rtv.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Privreda

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane