Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
×

Пратите Palo.rs на Facebook

Odlučeno je da Vlada Srbije kao investitor izabere posebnog finansijskog savetnika za ovaj projekata, dok će Grad Beograd izabrati tehničkog savetnika, koji će zajedno pratiti čitav projekat. "Smatramo da je ovo najbolji model za realizaciju", navela je Mihajlović u saopštenju, u kojem se dodaje i da je izgradnja dve linije metroa u Beogradu jedan od najvećih infrastrukturnih projekata u Srbiji i svakako najveći infrastrukturni projekat u modernoj istoriji Beograda. Mihajlović dodaje i da će biti potrebno obezbediti i zakonodavni okvir kako bi čitav projekat izgradnje dve linije metroa u prestonici Srbije bio realizovan na najbolji mogući način. Sastanku su prisustvovali predstavnici kabineta predsednika Srbije, državni sekretari i pomoćnici ministarke u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, predstavnici "Železnica", kao i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

   ·   pre 1 Mesec 0 dan  ·   

www.seebiz.eu

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Vlada Srbije će biti investitor izgradnje beogradskog metroa, dogovoreno je na današnjoj sednici Radne grupe zadužene za realizaciju tog projekta kojom predsedava potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović. "Izgradnja dve linije metroa u Beogradu jedan je od najvećih...

   ·   pre 1 Mesec 0 dan  ·   

www.novimagazin.rs

Tanjug BEOGRAD - Vlada Srbije biće investitor projekta izgradnje beogradskog metroa, dogovoreno je danas na sednici Radne grupe za izgradnju beogradskog metroa, kojom predsedava potpredsednica vlade Zorana Mihajlović. Odlučeno je da Vlada Srbije kao investitor...

   ·   pre 1 Mesec 0 dan  ·   

www.tanjugbiz.rs

Tom radnom grupom predsedava potpredsednica vlade Zorana Mihajlović. Odlučeno je da Vlada Srbije kao investitor izabere posebnog finansijskog savetnika za ovaj projekata, dok će Grad Beograd izabrati tehničkog savetnika, koji će zajedno pratiti čitav projekat.

   ·   pre 1 Mesec 0 dan  ·   

www.b92.net

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Saobraćaj

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane