×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Vranjski odbor SPS-a većinom od ukupno 110 članova pružio je podršku predsedniku stranke Zoranu Antiću koji je nakon aprilskih izbora ponudio ostavku na mesto predsednika.

  • Antić prošao partijsko rešeto FOTO A. Stojković/OK Radio Vranjski SPS je saopštio da je u sredu održana6.sednica GrO SPS-a uz prisustvo 110 članova odbora.

  • Socijalisti su saopštili da je, pre održavanja sednice Gradskog odbora i glasanja o poverenju, Antiću stigla podrška i od Foruma žena i Foruma mladih SPS-a.

  • Antić je dobio poverenje 107 članova, dok su 3 člana bila protiv toga da on ostane predsednik vranjskog SPS-a.

PODELITE SA DRUGIMA


KLJUČNE REČI

Sve vesti

Lokalne vesti - Četvrtak 09.06.2016 - 12:29 Gradski odbor SPS-a u Vranju saopštio je u četvrtak da je predsednik tog odbora Zoran Antić dobio nepodeljenu podršku članstva da ostane na mestu koje i sada zauzima. Antić prošao partijsko rešeto FOTO A. Stojković/OK...

   ·   pre 3 Godine -29 Mesec  ·   

www.okradio.rs

Vranjski odbor SPS-a većinom od ukupno 110 članova pružio je podršku predsedniku stranke Zoranu Antiću koji je nakon aprilskih izbora ponudio ostavku na mesto predsednika. Antić je dobio poverenje 107 članova, dok su 3 člana bila protiv toga da on ostane predsednik...

   ·   pre 3 Godine -29 Mesec  ·   

www.juznevesti.com

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Politika

Politika

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane