×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Iz Medveđe su se u poslednjih 15 godina najviše iseljavali Albanci, koji svoj dolzak nigde nisu i zvanično registrovali, a ne prijavljuje se ni broj umrlih.

  • Pročitajte još: Grupa migranata pokušala da uđe u kasarnu na Topčideru UNHCR: Usred smo humanitarne krize, kiša i hladnoća muči migrante u Srbiji Izvor: Blic

  • Radenović kaže da Ministartsvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, s druge strane, ne dozvoljava brisanje iz biračkih spiskova na osnovu pasiviziranih adresa.

  • „Ako večeras, na primer, saopštimo da je na izbore izašlo 50 odsto ukupnog broja upisanih birača u biračkim spiskovima, to će, zapravo, značiti da je glasalo 100 posto“,objašnjava Radenović.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Birališta na vanrednim opštinskim izborima u medveđi su otvorena na vreme i izbori protiču u miru – izjavio je Zoran Radenović, predsednik Opštinske izborne komisije, kojoj će najveći problem biti procena broja izlaznosti birača zbog neažuriranih biračkih spiskova.

   ·   pre 3 Godine -19 Mesec  ·   

www.pravda.rs

Birališta na vanrednim opštinskim izborima u medveđi su otvorena na vreme i izbori protiču u miru - izjavio je za „Blic“ Zoran Radenović, predsednik Opštinske izborne komisije, kojoj će najveći problem biti procena broja izlaznosti birača zbog neažuriranih biračkih...

   ·   pre 3 Godine -19 Mesec  ·   

www.blic.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Politika

Politika

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane