×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Lokalne vesti - Subota 31.12.2016 - 08:47 Povodom, kako se kaže, „krajnje politički neodgovornog i neozbiljnog saopštenja“ vranjskog SNS, Gradski odbor SPS Vranje oglasio se svojim saopštenjem.

  • Итекако је тачно да је огроман број запослених у јавном сектору малтретиран, шиканиран, политички уцењиван и остао без посла управо захваљујући Вама.

  • Шта ће рећи извештај управног инспектората Министарства о Вашем запошљавању и оптерећивању Града неквалификованим и сумњивим кадровима, а и друге надлежне институције, видећемо.

  • Šta će reći izveštaj upravnog inspektorata Ministarstva o Vašem zapošljavanju i opterećivanju Grada nekvalifikovanim i sumnjivim kadrovima, a i druge nadležne institucije, videćemo - kažu socijalisti.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

"Господо из СНС, јер ви другови никада не можете бити, то је част и привилегија посебних и изузетних људи, морате знати, да је Вашој политичкој демагогији и јефтином паланачком медиокретизму полако дошао крај, а Вашим лажима нећете више моћи да испирате мозак...

   ·   pre 2 Godine -22 Mesec  ·   

www.rtv-vranje.rs

Lokalne vesti - Subota 31.12.2016 - 08:47 Povodom, kako se kaže, „krajnje politički neodgovornog i neozbiljnog saopštenja“ vranjskog SNS, Gradski odbor SPS Vranje oglasio se svojim saopštenjem. Još jedan rat saopštenjima SPS-a i SNS-a FOTO OK Radio Na početku...

   ·   pre 2 Godine -22 Mesec  ·   

www.okradio.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Politika

Politika

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane