×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Birački spiskovi u Medveđi nisu ažurirani još od sredine devedesetih godina, po poslednjem popisu iz 2011.godine u Medveđi živi tri hiljade manje stanovnika nego što ima birača.

  • U poslednjih 15 godina iz Medveđe su se najviše iseljavali Albanci, koji svoj odlazak nigde nisu i zvanično registrovali.

  • Posle informacija da Albanci sa Kosova organizovano autobusima i kamionima dolaze da glasaju, usledili su telefonski pozivi srpskim glasačima da se pojave na biralištima.

  • Moglo bi se reći da su tako izgledali izbori u Medveđi.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Birački spiskovi u Medveđi nisu ažurirani još od sredine devedesetih godina, po poslednjem popisu iz 2011. godine u Medveđi živi tri hiljade manje stanovnika nego što ima birača. U poslednjih 15 godina iz Medveđe su se najviše iseljavali Albanci, koji svoj odlazak...

   ·   pre 3 Godine -19 Mesec  ·   

Po poslednjem popisu iz 2011. godine u Medveđi živi 3.000 manje stanovnika nego što ima birača. U poslednjih 15 godina iz Medveđe su se najviše iseljavali Albanci, koji svoj odlazak nigde nisu i zvanično registrovali. Srbi telefonom, Albanci kamionom. Moglo bi se...

   ·   pre 3 Godine -19 Mesec  ·   

www.b92.net

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Politika

Politika

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane